Într-o lume în care pasiunea pentru sport și visurile copiilor se împletesc, fiecare sprijin contează. Cu mândrie, anunțăm că AS Kinder Brăila a intrat în Liga Punctelor Penny, oferind fiecărui client al magazinului Penny, șansa de a susține micii campioni în realizarea visurilor lor sportive.

Copiii noștri adoră sportul și au încredere că pot atinge performanțe înalte cu talentul și dedicarea lor. În calitate de membri ai Ligii Punctelor Penny, punem acum în mâinile voastre o modalitate simplă și eficientă de a face diferența în viețile lor.

Cum funcționează? E ușor! La fiecare sesiune de cumpărături la Penny, puteți contribui la visurile copiilor noștri. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți numărul de pe bonul de casă, iar pentru fiecare 10 lei cheltuiți, se donează 1 punct către AS Kinder Brăila.

Să vorbim puțin despre copiii noștri. Sunt tineri entuziaști care iubesc sportul și se dedică trup și suflet dezvoltării lor ca sportivi. Tocmai de aceea, acești copii merită tot sprijinul nostru. Cu ajutorul Ligii Punctelor Penny, putem să-i ajutăm să-și urmeze visele și să facem posibil ceea ce păre imposibil.

Fiecare punct donat face diferența. Fiecare mică contribuție îi duce pe acești mici fotbaliști talentați cu un pas mai aproape de realizarea visurilor lor de a ajunge departe, aducând onoare și bucurie orașului nostru. 

Încheiem prin a spune că formarea noilor campioni este obiectivul primordial al AS Kinder Brăila și nimic nu e mai îmbucurător atunci când vedem că tot mai mulți copii se arată interesați de sport! 

Vă așteptăm la Penny pentru a face schimbarea și pentru a susține visurile sportive ale copiilor noștri. Jucăm împreună, câștigăm împreună!

https://ligapunctelorpenny.ro/cluburi/kinder-braila